Na lanci se nije puno radilo osim kilometara, u pripremi je nesto veliko pa otom potom.
U skoro godinu dana i malo priko 40 tkm jedan put me ostavila i do na putu iz zagreba prema benkovcu, 15 km od kuce i to zato jer mi se nije dalo u Zagrebu minjati filter goriva nego sam ga tija doli zaminiti. Kako je bija mrak i manjak alata moralo je cekati iduce jutro (ima sam rezervni u gepeku) , to je ujedno i tren kad sam se odlucija uclaniti u hak, uzeja sam hak europa za 250 kn (studentski popust

: ). Na autu sam triba prominiti letvu ali to jos uvik ceka jer jednostavno nisam ima vrimena a i ima sam nekoliko drugih izdataka - bila je mala rupa na podu kroz koju je voda ulazila- sanirano i bija je prag s vanjske strane trul jer je netko ogreba i nije dobro zastitija , samo plastiku stavija priko a iznad praga ofarba lose- vidile se kapljice boje. Da mi srica bude veca neko me je drmnija na parkingu u prednji livi blatobran, ali srica u nesrici nije svitlo puklo nego samo udubljeno, odma sam kupija original prosirene blatobrane od td (trenutno su od benzinca na njemu). Takoder je i hauba druga stavljena jer je bilo jeftinije nju zaminiti nego ovu staru farbati. Kupljen je i plasticni prag jer je ovaj bija puknut ali jos nije stavljen jer nisam moga naci plasticne kopce(ali sam nasa u nekom ducanu u Zagrebu). Kroz tjedan dva idem do jednog limara da mi , kako je on reka , donji vezni lim malo izravna i podigne jer je auto jos prije nego sta sam ga kupija bija u sudaru pa nije dobro napravljeno i branik ima lufta kod fara. Takoder cu staviti i prednji branik od td-a jer ovo je od benzinke i nema otvor za hladnjak ulja i zraka, iduci tjedan bi triba minjati letvu volana pa ako je to neko radija da ukratko opise postupak jer cu to sam raditi :

.
Kupljeni su i amortizeri gepeka, zadnja daska jer se ova bila raspala, donji dio armature jer je moj bija izgreban i 2. po redu klimatronik ili kako se to vec zove jer moj nije pokaziva ispravnu vanjsku temperaturu.
Takoder sam u potrazi za prednjim recaro sicevima pa ako ih neko ima , da nisu komplet od brusene koze vec samo sredisnji dio. nek se javi ili ako netko ide u italiju po dijelove pa ako nade, ako triba dam i kaparu jer moj je , kako se vidi na jednoj slici, katastrofa. Ali i dalje udobniji od onih u twingu iz 2009. godine :hehe:
Evo kako sad izgleda