"VODIČ" Instalacija tempomat .... Materijal:
1) Dno kućišta kotača(Prikazana crvenom strelicom u mom slučaju ilcodice AR je 0156052163) Pod uvjetom da s udubljenje za treću polugu;
2) Ručica Cruise(Žuta strelica);
3) Kabel za povezivanje između priključka i ručice D001 krstarenja(Plava strelica, u ovom trenutku, ja sam kupio jednostavan pređa kabela da0.8, nakon što sam stavio isto u korice izolirani na altatemperatura (Soft), Koristi se za energetskih transformatora, što mapotete koristiti korice lako naći u commercio.Dopo, jer moje ručice sam bio opremljen priključkom(Ali aimètranciato), Nastavio sam se zalemiti žice na konektor. bežičnu vezu između poluge i kabela krstarenje
(Stavio sam 6 žica, ali to će se koristiti 5, gotovo br 3 je da nn koristi ili zeleni) Nakon što ste kupili sve što je potrebno kako descrittoprecedentemente, možete početi montažu vašeg cruisecontrol. PRVI odspojite akumulator je čekati 10 minuta prije uklanjanja SVE !!!! Skinite platno potporu iznad pedala
(dva vijka u plastici)
Skinite donju ljusku volana,(Odvijte 4 vijka Phillips), I nastaviti sa prolaz kabela(Prikazano u crvenom krugu), Pokušava ga blizu zbirke poluge krstarenja(Žuti krug), Secure ga s kabelskim vezama, ostavljajući odgovarajuću igra ne dopustiti kretanje upravljača (Gore i dolje) Nemojte sve suza(Nebeski krug).
U ovom trenutku, trebali biste biti u mogućnosti to trčanje kabel iz parteant.dx automobila, pokušavajući pronaći neki prostor all'internodel prednja tunel(Spazioc'è je po volji, važno je da ostanu daleko od cijevi dell'ariacondizionata, mogao zagrijati malo, ali ako je otporan na toplinu donijela guainaisolante i, nema problema!). Izdana s kabelom na strani ant.dx pentera? Ako DA, nastavite čitati .... Uklonite komad platna
(dva vijka u plastici) Samo u pretincu;
Uklonite brtvu vrata;
Uklonite prag ploču(S Phillips vijak crvena strelica + još crveni krug)
Pomaknite tepih kao fotografije, u ovom trenutku vidjet ćete priključak D001 i "plug" koji dolazi dall'M010(Upravljačka jedinica motora) U vašem slučaju će biti ponovno ujedinjena). Pokupiti igle iz tijela, se odvaja od drugoga ..
(Slika je teško shvatiti što je D001 i drugi konektor koji dolazi dall'M010) Uklonite D001 "nježno dvije strane u smeđe plastike
(Prikazana žutim strelicama!) I umetnite kabele unutar njega
na desnoj strani kabliranje tražiti sljedeće fotografije. D001 veze: Ručica Cruise: ------------- D001: 4 * Bijela ----- ---------- 14 1 smeđa ------------- * 32 5 * Plava ------------------- 11 6 x 10 crno ----------------- ---------------- 15 2 * crvena * Kabelska boje
(Jasnije nego časna ze POOO) . Priključak LEVER KRSTARENJE Za one koji nisu mogli dobiti connettorino, ako pažljivo pogledate slike u crno piše "korak", ovo je korak na poluzi, onda početi računajući od tamo: 1 2 3 4 5 6. U ovom trenutku testa pantera! Ako sve radi savršeno sklopljena cijeli "ne žuri" Preporučujem ... cijelo vrijeme instalacije otprilike dva sata ... foto Rad završio !!!!! Oprosti za otirači Znam na gluposti ... cmq nakon što sam očistio sve super !!!!