Evo malo dojmova nakon ugradnje gewindi i cf2 grana...
Što se tiče gewindi, ugodno san iznenađen. Mislija san da će bit' tvrdo i neudobno, a zapravo je iznenađujuće udobno, moga bi reć' skoro k'o serijala. A auto ne pliva, precizan je, manje osjetljiv na one poprečne kratke grbe. Stabilan. Kako su to uspili postić', ne znam. Trenutno su namištene na gornju preporučenu visinu, al kako ove nemaju podešavanje tvrdoće, to nema utjecaja na udobnost. Namjeravam ih još spustit naknadno. Ove gewinde su za svaku preporuku.

Cf2 grane. Auto s njima radi bez problema, nema nekih grešaka vezanih uz njih. Motor se brze zavrti. Zvuk je malo drugačiji, više reži iznad 4000, nekim višim tonovima nego prije. Zanimljivo da se kod mene ne javlja ona metalna rezonanca oko 4000, što su opisivali ovi po internetu koji su to radili. Vjerojatno jer su središnji i zadnji lonac standardni još uvik. Uglavnom s njima nema problema za sada. Planiran uradit i remap pa da to bude to.

Nevezano za ove dvi stvari (prvi put se pojavila malo prije nego što su cf2 grane ugrađene) javila mi se greška - misfire- na dva cilindra(5 i 6). Javlja se povremeno kad se auto hladan upali, a nakon 30 sek sve se vrati u normalu.

Budući da su svijećice priminjene prije par dana..njih mogu isključiti.. tako da ostaju u igri bobina sa lulicama ili čak možda injektori (iako su očišćeni). To ćemo da sredimo slijedeće. Uz Viktorovu donju cijev od hladnjaka

i idemo dalje.
i da..vozim je daily