0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Baš me zanima jel i on tak zadovoljan
Kad se sjetim kako su mi ju cak na bmw forumu savjetovali...sad bi se meni svi divili i popunio bih 4 stranice topica u par sati a ne u 2 tj kao sa JTSom :hehe: i ne bi gledao i planirao preraditi taj 2.0 preko autodelte, za cijenu visu od samog auta : da se bar priblizim GTA...Felge za sada ostaju. Nisam jos uspio naci se sa jakovom za probu. U srijedu idem za italiju, pa bih u cetvrtak ako jakov bude slobodan, bacio probu sa TI. Ovaj vikend budem sigurno u Zg kod buraza, pa ako odlucim prodavati, imat ces ih prije susreta u Ri
:tongue:A valjda je..Dobio je kaj je htio,cimao me tjednima za zamjenu..Kad smo se zamijenili,svaki je imao tjedan dana auto na probi..Nema zakaj ne biti zadovoljan.. :
Kad se opet zaželiš 159-tke - javi se :
pingova i pluta :
Tvoja moze odma kod mene..... ako ces uzet sw pod racun
OdličnoDa li je uzeo i HR naljepnicu. :
ali sumnjam...jednostavno to nije auto za mene..ja sam još mladić u najboljim godinama..možda za desetak godina.. : :
zvao me jedino da mu nisam rekao da ne radi zadnji brisač..nisam to ni skužio..kome treba zadnji brisač..
je parkana u dvorištu, da ju podragam malo :
:(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)kak sam tih :hehe:
: Mali,pa kad si to bil?Cijeli dan sam bio s autom vani?Kaj nisi zvonil?Mogel si pivu platiti i dal bi ti da prdneš u sic.. :
:(Image removed from quote.)