0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja bi na ovo odmah pristala...baš bi bilo fora (naravno, ne u centru rijeke )forumaši koji znaju pecat bi lovili, oro i božen bi ih bacali na gradele, a svi bi se družili uz vinčeko
Kolega s posla kad se zenio unajmio je autobus da doveze ljude iz Opuzena u Istru i poslije nazad. To ga je ispalo kojih 10ak tkn. Mogli bi tako nekako pa do mora : Moze i vozac s nama festati, samo nema vinceka za njega : Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
Vidi kurca, ja da ti se pržim uz gradele, a ti da ločeš vinčinu?! :hehe: :hehe:
pa stajala bi uz tebe i tocila i tebi vinceko
Kaj bute se onda s autobusom vozili po Grobniku
kako cu naci mjesto nalazenja bez navigacije jer mi auto nema navigaciju treba mi Adressa da se propitam kroz Rijeku. , najbolje na Vratima da se nadjemo u Subotu to bas svi znaju
E a koliko se placa upad tj. Sudjelovanje na meet-u i autodrom???
220 kn i za to dobis sat voznje po pisti i godinu dana clanstva u klubu :
Ljudi hoce li biti organizovan smjestaj i po kojim cijenama, ili jos bolje ima li neko preporuciti neki motel/hostel u sampm gradu a da nije papreno skup? Planiram sa zenom i djecom doci, pa bih radije u grad negdje nego van.
Daaa.... Ja bi majicu!!!(ako se nije do sad primjetilo, imam fetish na majice sa raznim datumima i događajima)
Samo polako , o majicama se već duže vrijeme razmišlja i trenutno je u finalnoj fazi, da ili ne, nezgodno je što sve leži na dva čovjeka.
ja cu doci bez majce