0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
meni se čini da si je tu oblogu netko uzeo.. pa bi bilo pametno da bar sa neke 156 nabavi ovu što ide na haubu..
znam da CW nema tu na haubi nego na motoru, ali paše sa svake jer su haube iste...jer ovu na motoru je gotovo nemoguće naći osim novu..
Kako to papucica kocnice stoji?Jedno pitanje, sta nije 156 SW Q4 jedan model a Crosswagon drugi (bez 156 u nazivu)?
volan ti je tapeciran... ostalo je za 10
Imaš li one zaštitne obloge na motor što idu? Dobro je, pošto nema hauba zaštitu s donje strane tako da vrati to gore ako imaš.
cin je Q4 odma je dobra :hehe:odlicna stvarno
ne stoji cudno nego stoji ukrivo... to se obicno desi nakon sudara....kocis prije udarca i onda na samom šutu dobijes silu od 5G i iskrivis papucicu...Naravno ne zelim reci da je to ovdje slucaj. opcenito komentiram,http://suchen.mobile.de/auto-inserat/alfa-romeo-crosswagon-156-crosswagon-q4-1-9-jtd-16v-allradantrieb-m%C3%BCnchen/205153695.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=23&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&noec=1#bio sam uvjeren da je to ova, samo s tapeciranim volanom i novim amblemom....jer isto stoji papučica i znam da je bila razbijena naprijed jer sam ju gledao u Munchenu
fora su mi te CW-ejke to je iz uvoza? koliko km?nisu li one sve imale po "defaultu" leće u farovima : :
Super auto, vidim sve popularniji na forumu Ali će biti fešta kada zamete sljedeću zimu