0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Brža od tvorničke
Nizbrdo
Cili zivot slusan kako kazaljka laze...vozija san se sam i bilo mi dosadno, stavija tempomat na 180 i upalija GPS i on mi pokazuje 177 e sad na 220 nisan palija GPS ali ako ne laze puno do 180 pocne li drasticno lagat nakon 200 ili je ovo koliko toliko realna brzina
Ne zalim se kupija san auto od cca 5 tauzenki i nakon kupnje u njega ulozija jos malo jace od 5 tauzenki da bi bilo ok. Diš se zalit to je san snova
Kaze mi zena nekidan:"bas mu je lipa alfa"...
Os se minjat, necu ti nista trazit u nadoplatu
mislis za renola moga .
Ti si mozda uvjeren da se ja zajeban, ali ja san ozbiljan kad ti kazem kako nebi kljuc za kljuc da moju 6 za tvoju 9 a o renolu mozemo pricat samo ka o zunti
ti si dobro zagonjen kad mislis tako to je lipo i lipo je bit pozitivan aki uvjeravat sebe i druge u gluposti .....gledaj moj renol al iskreno vridi skoro ka tvoja 156 ica o 159 necu pricat nisu zo auta za usporedbu
Gluposti.... tebi tvoje auto vridi koliko vridi neznam kako da ti objasnim JA NEBI MINJA MOJU 6 ZA TVOJU 9 nije glupost nego istina. Jel to tebi logicno/neligicno ne znam i ne zanima me ali da ti ponovim. Ja nebi minja moju 6 za tvoju 9 virova ili ne. Sve dalje je besmisleno raspravljat.
svaka cast to je super neznam koliko bi triba bit napusen i manit za minjat 159 za 156 razumili smo se skroz
Ne bi ni ja da imam 156. Vjerovao ili ne. 156 ima ono sto 159 nema i obratno. Vise mi se svida ono sto 156 ima, a 159 nema nego ono sto 159 ima, a 156 nema. Cudne smo biljke mi ljubitelji 156.
ja sam ih imao dvi i dosta mi ih