Ima cca godinu dan u firmu su usla dvojica "svaba" pustili nas da radimo kako smo radil jedno po godine, onda jedno dva miseca oni nisu mogli doc sebi i pokusavali su svatit nacin na koji funkcioniraju firme u lipoj nasoj. Kad su dosli sebi rekli su decki ovako nemoze za svoj ulozen novac traze i promjene sta je sasvim ok. Ali skoro svi dobavljaci, kooperanti i vecina djelatnika nema kontakta sa upravom vec sam ja ta jebena veza i svaki dan me neko deblja i pila da se osjecam ko psihijatar samo slusam tudjje probleme ka da i meni nije puna glava upitnika.... Toliko se osjecam izjeban u zadnjih par miseci da kad pokusam prnit ciuje se samo huuuuuuu. Napokon danas iman odlican dan, zahtjevna konrdinacija na naj kompleksnijem objektu u mom zivotu je prosla odlicno na drugom gradilistu nadzor mi potpisa sve sta sam nacrta, ljudima sam odrza predavanje da me njihovo kukanje ne zanima ko ce radit nek radi ko nece slobodan je i napokon tisina i od njih i svi rade, dosa sam doma opusten nakon dugo vrimena...............
Ali za secer na kraju tu je moja alfica

JUUUUBAV moja

Zena krenila kod punice i nije odmakla ni dva Km od kuce zove me Eeeej evo nesto bibice auto i na ekranu pise low oil level go to dealer u polunesvjesnom stanju kroz maglu se probije zenin glas alo alo alo a cujem kako i dalje bibice govno od auta, kad sam se uspija sabrat pitam ja moju zenicu jeli auto radi, daaa evo parkirala sam se radi i dalje u leru a ja cijem bi bi bi bi bi bi i zamisljam radilicu zvonc zvonc zvonc zvonc. Kazem zenici ugasi auto eto me, dok sam se vozija zovem mog psihijatra-mehanicara Slavu koji kaze stari ne nerviraj se najvjerojatnije se senzor pojeba i dodjem do auta na sipki je razina ulja ok upalim auto sve ok normalno radi nema bi bi bi bi bi...... zvonc zvon zvonc kazem zeni slobodno vozi i ako opet pocme bi bi bi bi da samo da gas do kraja i stat ce bi bi bi
Jebemjojmaterkadsamjeikadkupija đavaodnijaluiđijakojijesastavlja Nemogu docekat tren kad cu znat sta cu dobit sluzbeno pa da se rjesim ovog proliva od auta, a mozda necu moc ni cekat pa je se rjesim a sluzbeno sta dobijem da dobijem