Jesan priznajem kad je doslo do kraja ispalija sam, ali pitam tebe ili bilo koga drugog kako bi reagira da tri miseca ceka rjesenje i slusa iduci tjedan, iduci petak, iducu sridu, iducu subotu, za deset dana, za jos pet dana , pa tako tri miseca. U tom cekanju sam ga i pita, auto je sjebano lezi prid kucom, ako nemozes sredit reci da se sam snalazim, i neeeee ni slucajno on ce nac rjesenje pa cekaj, cekaj, cekaj, cekaj...... dok nisan ispalija. Sto puta mi je reka nisi kupija auto od svercera vec od prijatelja i rjesit cemo problem, pa cekam i cekam i nakon sta me je sto puta odgodija i kad sam puka pita sam ga: Sta me jebes cilo vrime, zasto mi nisi odma reka da neces nista sredit. Odgovor je bija da to sta ja trazim od njega on nikad od nikoga nebi trazija......
Ja nisan nista trazija, javija san mu da ima problem s autom i prista na njegovu soluciju rjesenja problema. Da je on ima minimun iskrene zelje da se sranje rjesi do cilog ovog nereda nebi ni doslo, da je bija iskren i reka nisi gleda sta kupujes haha ko te jebe do ove trakavice nebi doslo, ali nako tri jebena miseca lazi.....