Prije dva mjeseca, dok sam sa Davorom bio na cugi, taman negdje kad se Rimčev Concept One zapalio, dotaknemo se teme i kako GTV-ejke vole goriti...dogovor da ćemo poslije cuge dignuti malo haubu da vidimo te famozne cijevčice od benzina u motornom prostoru...
...no prije haube, dok sam se vozio učinilo mi se da servo ne funkcionira baš najbolje, pa upalim auto da Davor proba volan jer vozi GTV-ejku puno češče nego ja...proba on, sve ok...razmišljam da ugasim motor...ma neću, dižem haubu...dolazimo do motornog prostora gledamo te cijevčice i imamo šta vidjeti

od njih 6 na 1 baš kaplje benzin, a na ostalih 5 slini

Popustile jeftine kineske šelne! A cijelo vrijeme mislim - promjenio sam sve te cijevčice prije 2g - meni se to neće dogoditi jer je uzrok većinom u dotrajalim gumenim dijelovima...

Brže gasim auto, Davor kao pravi alfista ima alat i laganini dotezanje šelni. Srećom sve prošlo ok...

Sreća u nesreći, nisam se baš puno vozio...srećom nisam imao vremena u Split na susret jer sam planirao sa njom...sigurno bih se vratio bez nje

S obzirom na ovu školu, sad kod redovne kontrole ulja i tekućina, obavezno paljenje auta i kompletni pregled svega - to nikad nisam radio...
Patricku veliko hvala, jer mi je riješio puno kvalitetnije i jače šelne by Wurth

(koje još nisu montirane

)
U međuvremenu nabavljen Ragazzoni ispuh

Nisam baš ljubitelj DTM style nastavaka...ali me zanima kakav će biti zvuk...

Na sve ovo, autu je istekla rega prošli mjesec te je odmah i odjavljen...razlog je nedostatak vremena za baviti se sa njim...ove godine napravio svega 500km...šta budućnost nosi neznam...kad ću ga opet regati neznam...
...jedan duži zimski san kreće