0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Uz to, promjenjeni amortizeri prtljažnika - stavljeni naši domaći iz Samobora od 300/330Nm. Original su 170...Promjenjen senzor brzinomjera, pa sad znamo i koilko brzo se vozimo Bilo nekih problema sa paljenjem auta kad je lagano ugrijan. Tipa, nakon tjedan dana nevoženja odem negdje 7-8km sa njim, parkiram i 5min poslije neće da upali. Vratim se nakon sat/dva i upali iz prve. To se dogodilo dva puta u zadnjih mjesec/dva. Kad se auto full ugrije nema nikakvih problema, na hladno isto sve ok.Posumnjali na RPM senzor i senzor temeperature no na pregledu kod Valenčića su ih navodno pregledali i da su u redu. Negdje je masa bila popustila, pa postoji mogućnost da je i ona zezala...po riječima majstora...sad ćemo vidjeti...Naručeni amortizeri, prednji i zadnji diskovi, zadnje pločice(prednje već imam)...i počela priprema za kompletan remont podvozja....i tako sad moram čekati kiler klime da se mogu malo provozati...
Gdje si nabavio amortizere? Jel ima i za 166icu? Meni bi trebali od prednje haube i eventualno od gepeka
kako si se sporazumio?....pantomimom?
Vise su ti potrebne street fight vjestine, sto vokabularom sto skoro fizicki.. Al naprave kako spada..jel ti sad ti amortizeri drze haubu sa spojlerom gore? Dizu automatski sve imi moras rukom i dalje?Ajde montiraj i ono sastrane sto je uz to must have
Mislio sam da je tvoja 0001 DI alfica gore u gajnicama kod glavnih servisera za alfe. Mislio reci da je lijepa, al vudim da nisu tvoje tablice
Ta je od Alfamen-a ako se ne varam
Men se cini slozena...Idemo na cugu cim dobijem svjetla
http://www.ebay.com/itm/95-04-ALFA-ROMEO-GTV-RED-LEATHER-INTERIOR-SEATS-DOOR-TRIMS-CARPET-/252285128524?hash=item3abd5d8f4c:g:OP4AAOSwB4NWvfN2
Da, vjerovatno je složena s obzirom da je sad i regana...Ček još nisi to riješio? - zar nije kukac bio problem?
još nije složena, već je 3 mjeseca u gajnicama na slaganju non stop neki problemi, ima dosta preinaka kod prebacivanja motora iz 164 u gtv, izgleda sve isto a nije... kupio sam ju registriranu, samo sam napravio prijepis, sada će za 20 dana biti neregistrirana
To je ona TB sa GTA felgama kojoj je otišao motor? Lagano udubljena na suvozačkom boku?
Problem nabaviti? Koliko te izašao?