Pozdrav svima evo da predstavima i ja svoju alfu, mada nisam jos planirao dok je ne dovedem u stanje u koje zelim ,ali posto vidim da se u jednoj temi govori dosta o njoj nisam izdrzao da nesto ne napisem jer kad se jednom zalijepi losa etiketa na auto tesko se to kasnije ispravlja.
Napisat cu prvo par stvari da nesto razjasnimo:
1. Auto sam prosli tjedan stavio na njuskao jer sam sasvim nenadano postao vlasnik steneta AST-a, pa sam eto mislio kupit neko prikladnije auto jer alfa bas i nije prikladna za voznju istog, medjutim odustao sam od te ideje i alfa ce sigurno jos dugo bit kod mene, napokon je opet zadovoljstvo sjest u auto.
2. Neko je u toj raspravi spomenio mlacenje love od pretprodaje, sta nema veze s mozgom jer sam alfu platio 5700 eura, nakon toga je registrirao, prepisao na sebe i napravio servis + promijenjene jos neke sitnice(posuda rashladne tekucine, xenoni i ispolirani farovi), tako da je cifra koju sam stavio i vise nego normalna, mada kakvo je stanje u drzavi nebi je prodao ni da sam stavio puno manje. Uostalom koja bi i bila realna cijena ovakvog auta??? Nadjite ga vani i dovedite u HR, stavite mu ovu opremu pa vidite krajnju cifru.
3. I da alfa je toliko trula da se nogama guram po podu,

, naprotiv auto je dole u puno boljem stanju od dosta kontinentalnih vozila koji se voze po snijegu i soli. Alfa je jutros kompletno pregledana, te jedini nedostaci su promjena seta kvacila koji je narucen i estetske prirode na laku koji ce se sanirat ovo proljece, nakon cega ide na kvaitetno poliranje i zastitu laka.
Eto morao sam to sve napisat

i dobio sam dojam da imate nesto protiv automota, pa bih vas zamolio da to rijesite sa njim , a ne priko auta.
Znaci alfa je 156 2.5 v6 2003 god. sa trenutno 118000 km, ugradjen digitalni Lovato plin.
Takodjer bivsi vlasnik je ugradio dosta dodatne opreme na alfu:
-Brembo 305 mm, pleteni lajtunzi+super blue racing kociona tekucina
-Eibach pro street s gewinde
-Usis zraka, KN filter, powerflex balanse, DTM distance, Lastovcic zadnji lonac itd.
Nekih velikih planova nemam za daljnju nadogradnju, osim kao sta sam vec napisao sredit ga izvana da bude kao nov i mozda stavit strut bar.
Evo i par slika napokon

, slike su sve od prijasnjeg vlasnika i imam ih poprilicno, a ko mene je tek 2 mjeseca tako da se nije nista promjenilo.

Svi komentari i prijedlozi, bili oni dobri ili losi su dobrodosli i pozeljni!