Pozdrav svima! Znači imao sam gore opisane probleme od 3mj 2007. do danas . Vidim po forumima da puno alfista ima slične muke pa da napišem i svoje iskustvo.
Znači auto je na hladno išao donekle a kada bi izgubio sauga odnosno došao do radne temperature događalo bi se da do 2500o ima velikih problema. Ako naglo stisnem gas duši se ili se dogodi detonacija u usisu .. Uglavnom kod gradske vožnje katastrofa.
pa idemo riješiti problem..
1. Iz <Koprivnice sam i idem u ovl. servis ugrade varijator, debimetar, termostat i svječice nove naplate mi oko 7 somova kuna i vele vozi ide ko zmaj.
Da nebi radost trajala dva dana.
2. Niš budući da sam ostal bez love a i rega došla odo na servis i vele menjaj remen španere i te pizdarije, a niš servis i rega 7 somova.
3. Ulovila me angina po stoti put i reko idem vaditi tonzile vračam se doma i budući da sam na bolovanju odem kod jednog servisera u gradu reko daj vidi ak Boga znaš reši mi pucanje. budući dA doma i imam cajta ostavil mu auta.
4. Rezultati: Otišao sam danas po auto i stvarno preporod konačno ide kak Bog spada. Znači : puštal je ulje na dihtungu i zaleval svečice koje su nakon 8 mjeseci u kur.. ulje i starost sjeba.. bobine i kablove od svečica i uv čišćenje injektora
Da rezimiramo 8 novih ngk svječica + kablovi + 2 bobine ( za druge dve nisam imal para :hehe: ) = 6000 Kuna. ako bude ovak ostalo vrijedilo je