0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
16.10 bude potpis pal a crkveno je negdje u 5 mj. 2011. ma punica me hvali kud stigne znači da sam dobar :hehe:
Deca mir Pa ja sam inače jako dobar onda vi niste upoznali moje pravo lice........ Nikše natepaje nebude!!!!! JASNO??!!!
Nikše natepaje nebude!!!!! JASNO??!!!
Hvala bogu ka nema ograde Nemojte se zajebavati nema natepaja
Zagi, spij si nest, vidim da ne razmisljas kak treba
Zagi, spij si nest, vidim da ne razmisljas kak treba.@Kovač, sve najbolje u braku, samo, kaj te nebudu natjerali kaj prodas alficu i kupis nekaj više baby friendly :rolll:
Kovač je doma a ne zetor
pa vidimo i čujemo se mi dosta,bar ja z boxerom i z mrzlim,z mrzlim svako malo spraznimo nekšega litra,samo ka to ne evidentiramo svaki put slikanjem ja sam na redu za platiti rundu al samo veediju jer on ima jedini opravdani izostanak z gustuvajanaravno i boxeru i mrzlome jer su došli
a kaj ja nisam došla??? : : :
ALOOOO ljudi pa kaj ste spoduralji doma, niko nikaj ne pise, pa nije valjda da je i medjimurje pod vodom. vidim nema puno interesa za tak da bum ju moral sam potamaniti. Ako ko oce u srijedu 06.10. sam v cakovcu pak moremo nekam na skropec.
meet kod mrzloga,upravo u toku... :zzz: :zzz: :zzz: :zzz:
nemrem ve f nedelju kad tek za mesec dni dojdem doma, dejte unda nekaj organizirajte ( znaci od 03.10 - 08.10 ) nit prije nit posle, bar kaj se mene tice.inace napisi na pm adresu di si u zafrkanovcu jer ak dojdem z mojim pajdom mrzlim skupa do tebe bus skupa znami letel vum dok nas tvoja zasarafi
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sem žejen