0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dvdi i službene slike su stigli tak da dok se konačno dogovorite ka bute svi na kupu vas pozivam k sebi na punu čašicu i provjeru materijalamali detalj za one koji su bili prisutni al im je možda film pobegel"gospon mrzli i zgoreti boxer kak se pozdravla punica?" :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Najte me sexati da su i darove snimili
ček malo pa kome je film pobegel tebi ili mrzlome : : : :
to bi bilo preveč pokazati,morati dojti sem pa ka se si skupa nasmejemo a i nemam tak fletnu vezu ka bi to uploadal
Btw, mrzli, pak si se skorom raskopcal denes ujutro, na "onomu zavoju"... i je, znas zakaj se ne kuzi kad ti blendas?? Zato kaj ti zgorela zaruljica v levome faru
evo vam mali uvid u događajemrzli zbudi se.mp4
e ovak,Zagyjova cura je trudna i mora roditi početkom 12.mjeseca tak da se on sad odselio kod nje negdje u okolicu Martinaa sad dal nema tam net ili stvarno nema signala : : to neznamili pa mu se od muke više ne pije
more li mi neko malo natanane objasniti kaj je sa zagijem.... nit se kaj cuje.... jednostavno je ftihnul. ve ili mora tak biti po visoj komandi ili kaj se pripetilo. ak sam dobro razmel dali ste ga v martin na posudbu : :
,morati dojti sem pa ka se si skupa nasmejemo
morati dojti sem pa ka se si skupa nasmejemo
se je to ljepo i dobro no jedni jedni neznamo kam si se udal, pod kojim imenom te trebamo iskati i kak da te unda na kraju najdem :
nemrem ve f nedelju kad tek za mesec dni dojdem doma, dejte unda nekaj organizirajte ( znaci od 03.10 - 08.10 ) nit prije nit posle, bar kaj se mene tice.inace napisi na pm adresu di si u zafrkanovcu jer ak dojdem z mojim pajdom mrzlim skupa do tebe bus skupa znami letel vum dok nas tvoja zasarafi
01.10. je petek03.10. je nedeljaPa kaj buš ti došel dimo v nedelju : :
v subotu imam sastanak u opatiji tak da nisam siguren da dojdem doma zato rajsi velim u nedjelju.... to je sigurno za i gledanje cd-a
pa kaj je samo mrzli jedini zainteresirani za ovaj vikend???
evo vam još jen mali previewnaš mrzli