0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja sam se odlucil isprobat bracne vode,a se to bumo zaljali dok se smiri situacija oko sve ove organizacije gustuvaja,A ko ima volje slobodno dojde za maskare!
A malo sam se sunčal pa me jače primilo sunce i na kraju sam se zluščil kak stari fićek :hehe:
ajde organizirajte se pa dojdite vino je isprobano i stvarno je dobro
KTC Čakovec
osim ak neznati ne hmerne prije, v nedelu je jako hudo zgledal, već mu je muka a još se ne oženil :hehe:
Fak ja nesmem piti na antibiotikaj sam još
Mrzli si ozdravil? :hehe:
Vi bi išli nekam pod obloke......pa niti za pijaču se vas ne zbere a kam tek za obloke : : Mrzli si ozdravil? :hehe:
A bio je i on tu sa nama (Image removed from quote.)
dolazim doma 02.10 i ostajem 1 tjedan se moremo po domacim negdi najti na partiji traca i
E sad je vrijeme za puding :hehe:
Ma to ti oni mene malo je** jer mi fali jen dio filma pa se sad oni delaju face
Mladenci su od nas dobili malo poklona među kojima su i pudingi. 3 kom naravno, za svaku godišnjicu braka mlada skuha mužu jedan. Dok se sva 3 pudinga potroše odnosno za 3 godine brak postaje mrak i onda nema više pudinga Mrzlom fali scenarij : : Konobar je donesel juhu za večeru a Mrzli ga pita dal ima pogače :hehe: :hehe:
samo jen dio ti fali???mrzli se ubraja med par onih koji su "izgledali" najbolje pijano na gustuvaju(Image removed from quote.)
Kovač dojdi na gemišt ja sam doma celi dan, tj. do kraja tjedna
E ali kak se deral, meni još i ve zuji
Majke ti vidim ludilo, sa sreća kaj sam ne bil od jutra z vami, pitaj boga kak bi završilo :hehe:
dok je se rode i vrane postrelal???
Ma daj i v tih par vur kaj sam bil su me za stolom si prosili kaj bum tiho jer se nisu mogli niti najesti :hehe:
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeee toga se zmislim