Ja stao u Jasci, blokira mi prednja lijeva kocnica, sreca pa je tu sve puno mehanicarskih radnji :/ nije jako ali dovoljno da zasmrdi nakon 100km. nadam se da se samo nes zapeklo i da cu nastavit put 
Evo probudio se pa da napišem 'anegdotu' i vama na forumu;
Daklem krenem ja iz Zg, sretan ko malo dijete

prvo benzinska na jankomiru di sam već počeo njušiti da se nešto s alfom čudno događa, kotač je malo na određenom broju km/h tresao, vrlo lagano ali dovoljno da se zabrinem. Što je najgore bilo nije stalno već ono na trenutke, mislio sam da je otpao uteg (balans) s felge jer sam prekjučer nove gume stavio. odlučim se za staru cestu zbog toga ali i zbog kolone na lučkom... nisam došao niti do pol puta između jaske i zg odlučio se stat jer sam skužio kad zakočim da mi zanosi auto, kad sam stao imao sam kaj za vidjeti, dim iz kočnice je sukljao ko lokomotiva. pogledao na net najbližeg mehanicara u selu i skocio do njega 500m nakon što se malo ohladilo. Ispred radione, traktori i kadet što mi nije ulijevalo baš sigurnost :embarrassed:
Čovjek kaže imaš sreće, na godišnjem sam , došel sam si sem po neki alat :grinning-smiley-043:
SKine kotač, i i kompletu čeljust, sprži se par puta od ulja i vruče čeljusti, razradi i očisti cilindar, ozračimo zajedno kočnice... i pitam ga koliko sam dužan i neće niš uzeti, kaže da je čuo razgovor da idem na more i da zna kak je nama mladima danas... ostao sam tako iznenađen, nisam mogao vjerovati da takvi ljudi još je i mehaničar još postoje. Stavio mu 100kn u džep i nastavio dalje, uvjeravao me da više s time neću imati problema i tako je i bilo nakon 300km auto savršeno koči samo bi morao promijeniti pločice jer su skurene a disk kaže da ima mesa i da se može pobrusiti (makar mislim da je dobio malo po pic.... no nisam imao potrebu jako kočiti pa nisam osjetio baš).