0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ekipa, ja sam bio u 1750 na ulazu na parking u MD :cekao 5-10 minut ai niko se nij epojavio...mislio sam da cu srest nekog na putu za Opatiju, al ni jedne alfe nisam vidio :rolll:kad ste se nasli ?
Koja brutalaa :icon_surprised:Jos sam pod dojmom pa cu se potrudit malo slika i dojmova jos postavit, ugl ekipa i provod za 10 i lijepo smo se provozali za doma, imali smo i bacac plamena na autoputu :PJa sam bio zaduzen za dimnu zavjesu da nas se nevidi
prijatelju trebao si nekoga zvat ili stanka.. mi smo u 17:50 taman se parkiravali na mul..
...3:2 za V6 imageimage sharing sitesimage hosting over 10mbna kraju one noće slike uopće nisu dobro ispale ali nema veze...hvala ekipi na ugodnom druženju i Svenku kojem je ovo prvi puta da nešto ovako organizira za klub.... (sad znam kog ću upregnuti ) ...nadam se da ćemo uskoro opet nešto smisliti...možda....Istraland? kažu da su najveći valovi na mediteranu
pridruzujem se pohvalama svenkuSta se tice pogonskih strojeva, uzmimo i dukca u obzir, i imamo 4:2 za V raspored :rolll: il cemo gledat da su dva turbaka bila :hehe:Al bome smo se i mi 4cyl navozali kako spada kasnije :icon_biggrin:
jel moze netko normalne slike staviti? Stanko je opet uzeo toster umjesto fotica
Kasnije su došli još Bandit i LordEduard, ali njih nažalost nisam slikao
ljepe slikice
misliš zato jer njih dva nema? :hehe:
ne se srditi...nije dobro za ten