0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
alfa 155.
ne ja sam dj sto radim to od svoje 14te godine profi
moze upao si na popis... jeli dolazis sam tamo ili u koloni sa ostalima iz rijeke kad se krece iz rijeke
zovi most, vidi dal je otvoren za prvu kat, od cresa-losinja dolazi sve crno
a ti pustas onu grozotu od muzike :rolll: :hehe: :hehe: samo deri ionako je pretiho
kakvo je vrijeme u opatiji, oce li kisa :ja se spremam ubrzo krenut iz Baške al ovdje pada lagano :
opatija napola rcno al nece kise.. i da bude ekipica smo druzenje i tako to i nismo od secera dobro je da je ljetno vrijeme
ajmo se svi nac cjela kolona na slaTINI stajaliste autobusa pa startamo od tamo u 17h ja vas cekam0998488240 nazovite me koji ce kasniti.. ja vas svih cekam u 17 na slatini na stajalistu autobusa vidimo se
ako bas ne bude potop ja stizem sa mojim Crvendacem
U malinskoj pada kiša..kako je u rijeci/opatiji/moščenićkoj?
Evo afto polizan i spreman za pokret, taman ju zadnji cas u garazu spremio jer je na trsatu počelo padat, valjda bude prestalo do 4
Ja krecem necu stic do 1700 na slatinu, al nemojte cekat...vidimo se u MD
I ja ...Nadam se da ću doć do 17 na Slatinu
ljudi ja odustao stigao sam do Malinske i tamo vec kolona prema Krckom mostu Okrenuo sam se i gas doma...kisa pada i cesta valjda masna...kod preticanja Regina mi redovno u trecoj slajfa
Ja išao preko Čižića kako je Marin rekao i za 20min sam bio u Kraljevici:)
samo nemoj tuda zimi jer mozes naletit na vepra ili medu sasa trebao si prema malinskoj pa starom cestom ( paralelno sa novom ) do sv voda i onda prema rasopasnu i cizice
Tocno tako sam isao i nigdje problemaHvala na savjetu:)