Pozdrav,
Htio bih kupiti jedan od dva navedena automobila kao drugi auto za vožnju po gradu ili kad sa psom idem negdje da se mogu koristiti "običnim dizelom".
Auto mi treba i iz razloga što nisam imao nikakvo vozilo na sebi a uspio sam u HOK-u sredit da mi vrate mojih izgubljenih 50% popusta uz uvjet da mi ne istekne 7 godina a to je uskoro.
Najzanimljivija mi je Alfa 155 jer je to i meni najljepša Alfa i jedan od najljepših automobila uopće. Delta je malo praktičnija zbog trećih ili petih vrata.
Znam da su pocinčane i da ne hrđaju osim ako nisu bile razbijane, znam i da je ovjes relativno jednostavan i jeftin.
Ono što ne znam je kakva je potrošnja po gradu li po otvorenom, trajnost ovjesa, elektrike (podizači npr.), da li ide ok s obzirom da je samo 90ks, trajnost samog motora i takve neke stvari.
Da li verzije iz 96 i 97g 1.9 td imaju quick rack letvu?
Auti su relativno jeftini i alfa i lancia pa bi mi bili idealni za svaki dan i da si sačuvam policu osiguranja.
Imao sam do nedavno jednog peugeota 405 grdt sa 90 ks i išao je jako dobro, po gradu je trošio 7,5 l lože, isto je bio malo odvrnut na pumpu i turbini kao što sam vidio od nekih članova da su radili na fiatovim 1.9 td motorima pa me zanima je li Alfa u tom nekom rangu potrošnje?
Hvala!