0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pozdrav, Zna li netko kako je rijesen km/h u 164 3.0 24V.Moj neradi, pa me zanima jel rijesen preko sajle ili preko senzora?
Najpametnije neka ti to pogleda neki električar. Na mjenjaču inače ima odometar koji šalje impuls u kontrolnu tablu. Tako je na mojoj 2.0 V6, a vjerujem da je tako i kod tebe. Moguće da je negdje neka žica bez kontakta na kontrolnoj tabli, ako ti okretaje pokazuje km ne. Tako je bilo meni. To je auto s 20 godina starom instalacijom...tako da....kupi još stado konja za živce ...samo lagano
Eeee da sam bliže Splitu riješili bi mi taj kvar brzo, doktorirao sam ga, ili u prijevodu"krvi mi se napio" :grin: ... za početak vidi konektor jer do njega možeš doći i bez dizalice, posprejaj kontakt sprejom a ako to ne pomogne prereži žice i spoji bez konektora...e ako nije to u getribi imaš plastični pinjon (50 kuna novi u servisu) koji može biti u "banani" a isto je vjerojatno da ti je neispravan pretvarač koji se nastavlja na pinjon i iz kojeg idu dvije žice koje vode na gore spomenuti konektor. Pretvarać možeš jednostavno skinuti ali uz upotrebu garažne grabe ili dizalice i kljuća br. 22 mislim ... najmanje sumnjaj na neispravnost km/h pokazivača u kabini