0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo fegle felge i klješta su prelakirane te je podešena visina i nagib...samo jedna usputna, nisam imao vremena poslikati, ovih dana ću probati. A sada je na redu interior (Image removed from quote.)
znači samo lakiranje, koliko ti je kn računao? jel i naljepnice on rješio, mislim zaljepio :
Puno bolje..Nadam se da su naljepnice na klještina okrenute na ispravnu stranu hehe
odlično je i ovako, al moram priznat da su mi u onoj grafit boji bolje bile. cijeli auto je djelovao agresivnije
Meni sada felge puno lijepše izgledaju btw - kako se parkiraš tamo gore? penješ se na trotoar sa tim felgama i gumama :
:hehe: :hehe:Nije tako strašno kao šta izgleda; na rikverc, oštro, punom gumom i to je to, nije jako visoko, parkiram tu već godinama pa sam ispraksiran
savršenstvo... čisti sex... felge puno bolje nego prije...
alaram ili blokada motora :
Mislim da ce prije biti alarm Ja ću sad sebi na to isto misto ugurati lampicu za lažni alarm
aj molim te poslikaj samu felgu da vidim kako je boja ispala ako nije problem
znam kod starog na mazdi je slicno, on ima cobra alarm + blokada motora + za prozore + hauba .. mozda i vi imate, samo treba ponovo aktivirat ako se mjenjao aku.
To ti je tvornički alarm za one koji imaju.
To bi trebalo svijetlit kad zaključaš auto ili?
*ebo vas lampica... Kako auto izgleda... Ej.... Boze...
Ak imaš alarm