c/p sa foruma
http://www.alfistisrbije.rs/index.php?topic=1237.msg18207;topicseen#newsvako ko dodje sa kolima na rampi će davati 5e ili 600din,putnici ne. ako uspem da se dogovorim sa SVIMA VAMA pošto je to u srbiji jako teško imaćemo organizovanu klopu u restoranu na ribarcu i to ŠVEDSKI STO.
meni će biti naknadno objavljen,al biće i ribe i piletine i junetine i ostalih jela sa roštilja,to će mo naknadno objaviti.
AKO BUDE DOVOLJAN BROJ ljudi koji bi hteli da idu na ručak kotizacija će biti 1000din za auta i 1 ručak a putnici će plaćati samo 500din za jelo.
DRUGI DANimamo organizovan ručak u prirodi (fruška gora)ako isto bude dovoljan broj ljudi na ručku BAR 50 onda će nam vojska skuvati pasulj vojnički koji će mo služiti na LETENCI.ima u temi okupljanja kad smo prošle god bili i okretali prase slike kako je to sve izgledalo..
uz ručak prvog dana će se služiti 3 vrste salata i neki desert ( 2 vrste) tako da ja mislim da 500din za ribarsko ostrvo, na obali dunava, nije puno..
AKO SE NEDOGOVORIMO
svakako idemo u restoran na ručak imaju 2 restorana jedan pored drugog i svako plaća za sebe (što je za mene i ostale organizatore lakše) u svakom slučaju i onda će te imati bar 10% popusta na redovne cene.
to isto važi i za nedelju,pošto još neznam koliko će ljudi biti oba dana.
SVE što kao klub radimo moramo platiti unapred a posle se nadati da li će mo to uspeti od kotizacija da povratimo.
SVAKI VOZAČ KOLA KOJI DODJE DOBIJA MAJCU NA POKLON UZ KOTIZACIJU, svi ostali koji budu hteli majce moći će da ih kupe ako ostane dovoljan broj. štampaće se minimum 100komada.
za sva ostala pitanja podpitanja stojim na raspolaganju