0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kada se točno ide u nedjelju i gdje se točno nalazimo
...običaj je na Petrol benzinskoj na autoputu prije Jaske...ako moramo biti najkasnije do 10:30 na naplatnim Rijeka, onda krenemo oko cca 9:30 sa Petrola...dakle kava, pelin i obavljanje velike i male nužde od 8:30/45 do 9:30 na Petrolu...
...nešto se spominje i ta solucija (od Karlovca), no nekako nisam baš pri volji da nas zaustavlja murija, jer znam da se nećemo vozit po propisima...
gledaj da ste prije 10:30 na Grobnik kucicama, narocito ti, jer ces trebati malo tamo dok se kolona ne formira i pokrene ja ciljam oko 10h biti tamo...
ovaj potopljeni narod
...a je da, čujem kiša pada u Rijeci nemilo, pa se nemogu izorganizirati...opet je sve spalo na 1-2 čovjeka...
...offtopic smo, bude nas Grdi pomeo...
i šta kad se u delnicama svi budete morali pozivat na antona hahhaha
Kroz naselja treba malo usporiti i pokušat se držati ograničenja, a van naselja ionako nema murije pa se može fino voziti
ma joj znaš da to tak ne može ja ovaj put u ri idem komplet autoputem jer mi je dost murje na staroj cesti... ja idem u petak kasnije popodne ako ko ide možda da pičimo zajedno
Na autocesti je još teže držati se ograničenja, a presretača stvarno ima puno kako god okrenes treba ponekad malo pustiti gas ili leti lova iz novčanika
uvijek se vozim oko 150 i četvere oči imam jer imam iskustva s presretačima tak da mi je to daleko sigrnije nego da me sačeka iza grma u dedinu