jel se netko vozio u ovoj lanciji ili vidio je uzivo.?
Ja sam i vidio i vozio se u njoj i vozio ju. Auto je mrak. Jedino sto mi smeta je to da se ljulja ko brod. Zvuk sestaka pod haubom je vrhunski. Direktorski smiren, a opet je tu. Udobnost na vrhunskom nivou. Ergonomija unutra bez zamjerke kao i izgled. Nije ono sirovo chryslerovo sranje od kokpita nego je pravi talijan. Izgled izvana tipicni amerikanac iako se u masu detalja razlikuje od originalnog 300, al u zivo meni osobno izgleda dva puta bolje nego na slikama.
can I say.... I said so 
Mozes naravno, al to je bilo onako figurativno :hehe: Opradavam sam sebe da za to sto hocu auto star par mjeseci mijenjat za auto od 6 godina i to samo zato jer je cijena za ovu 159 vrhunska, a i auto je odlican sa samo 29000.
Inace onako iskreno, Bravo je odlican auto i prvobitna skepsa prerasla je u pravu uzivanciju voznje tog autica. Jedina stvar koja me smeta kod njega je ista kao i kod Lancie, a to je da se ljulja ko brod iako je tvornicki zercu spusten. Ono sta taj mali turbo motorcek moze dat ovjes ne moze ispratit na zadovoljavajuci nacin. Sve ostalo na tom auteku je odlicno slozeno, a malisa ispod haube je pun pogodak. Ide odlicno i nije pretjeran potrosac.