Dakle moj Bravinjos odradio je za vikend 1900 km Zurich-Zagreb-Zurich. Na stocku. Bez modula. Ulio sam tocno 168 litara goriva cime jednostavnom racunicom dodemo do prosjeka od 8,85 litara ((168*100)/1900=8,8421). Od tih 1900 km 200 km je gradske i prigradske voznje po i oko Zagreba, 660 km je kroz njemacku gdje je cigla na gasu cijelo vrijeme, 380 km kroz Sloveniju slicnog tempa kao i kroz svabiju 460 km kroz Austriju 120-150 ovisno gdje i 180 km kroz Svicu sa strogih 120.
Uglavnom, ubacim ga u 6 i ne moram saltat vise. Od 80 do 200 sve odradi u 6 bez puno muke i to poprilicno brzo. Naravno moram se oducit od dizelovskog nacina voznje :hehe: iako ovo malo cudo i to trpi bez pobune.
Sve u svemu super sam zadovoljan. Sve dizelske kante i benzinci atmosferci do 150, 160 ks ili nemaju sta trazit u toj borbi ili smo ravnopravni potpno. Sinoc kad sam se vracao i A4 avant 2.0 tdi od 170 (barem mislim jer ima crveno i) ostao u smradu trulih katalizatorskih jaja :hehe: Sto kilometara sam mu bjezao za stotinjak metara i na kraju sam stao popit kavu pa je napokon das vagen uspio izbit na celo poretka :hehe:
Vjerojatno je A4 u spici brzi, al na ubrzanjima

Dakle Antone, ako hoces sprih okani se petaka u 145 i kupi Bravo SPORT

:...a ima i zvuk za divno cudo :hehe: