kako mi je nedavno stigao kabl za mapiranje malo sam si dao truda (malo puno) i u nekih tjedan dana sam od par mapa slozio kakti jednu uz hrpu citanja i uspoređivanja kako gdje sto i zasto, puno hvala ujedno i alfatuneru na pomoci da uopce skuzim kako sto i zasto.
rezultat je taj da sa pocetnih 56mg/i goriva sam dosao na 70mg/i i najbolja stvar turbo se sad zaletava preko 1.5 iako sam ga na mbc-u zatvorio na 1.25 znaci sad ima dosta goriva

i za razliku od prijasnje mape auto nestaje sa ubrzanjem nakon 3500 vec nabire veselo sve do 4500
naravno da je mapa šrot vjerojatno al za pocetak sam zadovoljan ipak se tek tjedan dana druzim sa programima i zgubljen sam ko alisa u zemlji cuda.
uskoro vracam orginal turbo gore pa cu se onda sa njime ic radit mapu ionak me puca jedino da napravim ono kaj svi izbjegavaju a to je da kad poklopim gas auto vuce punom snagom bilo na 1500rpm bilo na 2500rpm. a sad vuce jace al bas mi fali onaj šut u ledja na 1500-2000rpm. mozda i odem na valjke cisto da vidim jel sam dobio ista ili nista. al tek kad vratim orginal turbo i jos se igram sa mapom na cesti :

za sad jos nisam primjetio da dimi auto al danas je kisa i snjeg neki padao pa nisam ni vidio bas previse iza al kroz tjedan cu i taj dio price skuziti.