gvijaZnam za tu konverziju ako se nevaram Egipčanin
z3kanA javim ti se definitvno mene nije sram pitat znaš onu tko pita ne skita.
Javim ti se ako uspijem riješti konverziju.
Alfa_gtvNema frke stari budem mislio na tebe.
chakijaMalo mi je to čudno da si sa dizelanom 2.0 mazno ali sve je moguče, a vjeruj mi osjetna je razlika između 2.0 i 2.5.
IgoRR darkoqv
cekerNažalost znam to ti je tako a šta češ kada kod nas nema nekih konkretnih smjernica i pravila što se smije a što ne to toliko ovisi o volji pojedinca da se čovjek smrzne.
E sad molim Vas za POMOĆ
Nekako ovako ide priča...
Našao sam 156 u kojoj se nalazi 2.5 V6 CF3 kompletna sa 220 000 tisućica čovjek voljan prodati dogovorimo se oko cijene i oko potrebnih stvari za konverziju na moju 147 za 1000 Eura.
E sad tu nastaju problemi sa dotičnim gospodinom.
Neki dan me zove da mi ne može to sve prodati za te novce jel si je on nekako izračunao da pojedinačno proda sve dijelove da bi dobio više novaca na što ja naravno poludim jel me boli ku.ac jel smo se dogovorili da uzmem sve u kompletu a ne pojedinačno.
I sada sam lagano lud jel neznam šta da napravim sa budalom.
Tako da ako netko zna i ima za preporučiti nekoga tko ima 156 CF3 sa tim motorom i voljan je zaraditit neka mi slobodno preporuči jel ovakvo ciganjenje me totalno izbacilo iz takta.
Stvari kojie mi trebaju za konverziju:
Motor cijeli sa agregatima i nosaćima, getriba, ECU sa instalacijama i kodom ključa, pompa goriva, kileri i ventilator kilera, poluosovine, posuda za servo ulje i pripadajući lajtunzi i još neke sitnice.