Pozdrav
Evo konačno da i ja predtstavim svoj projekt nikako vremenan uloviti pa eto ajmo krenuti.
Auto je kupljena u 12 mjesecu 2012. radi se o AR 147 1.6 TS 88 KW ilti 120 KS godina 2001 sa 145 000 tisućica na satu.
Plačena je 10 000 krznenih ispala neka luda kemija između 5 ljudi pa eto je sada kod mene.
Stanje automobila je čisto zadovoljavajuča od naprijed nije udaran jedino je sa stražnjeg vozačevog boka imal malo udubljenje i tko je to lakirao trebalo bi ga streljat :violent-smiley-043: jel ja mislim da bi ga ja sa sprejem bolje pofarbao.
Unutrašnjost krem boja

valjda najprljaviji interijer za održavat i meni se osobno nikako ne sviđa.
Što se tiče motora uredan ne slini ne troši ulje ali ima stvari koje treba mjenjati ali o tome kasnije.
Cijela filozofija je jednostavna koliko budem novaca i vremena imao toliko će i ona izgledati bolja i jača i brža :

U proteklih godinu i pol se nije nešto puno radilo na njoj više su se nabavljali djelovi da se može u šusu puno toga napraviti kad budem imao vremena.
E da ne zaboravim ideja mi je bila da stavim cijeli troškovnik dijelova što sam platio i po koliko tako da tko ima želju započeti svoj projekt a početnik je da se ne upušta u projekat bez da ima na umu koliko šta košta jel ovo je projekat za moj osobni guš (a gušti koštaju) i puno toga mogu sam odraditi a ono što nemogu postoje prijatelji voljni pomoći

Evo par fotku za početak imam dosta fotki ali polako ću ih stavljati šta se radilo.