Auto je 2012 godina i sad ce napuniti 2 godine. Kod mene je sad tocno godinu dana i imam 33000 km. Super sam zadovoljan svime.
Bila je sluzbeni auto od ac i zajedno sa jos jednom bijelom prve u hr sa tct mjenjacem. Uzeo sam je kad je imala 19000 km.
Od opreme ima sport paket 2 sto se vidi i na slikama po felgama, ksenon i sve ostalo.
Nedostaju joj zadnji podizaci stakala elektricni i naslon za ruku otraga sto u to vrijeme nije bila serijska oprema kao ni polugice iza volana za mijenjanje brzina sto su sad uveli kao seriju. Ali nisam mogao birati kad auto nije bio nov.
Jedino mi je zao kaj nema te polugice jer ovi podizaci me ne smetaju toliko - ja se vozim naprijed.
Tct je posebna prica. Bio sam uvijek skeptik prema automatiku ali kad sam ovaj auto dobio na probu jedno 6 mj prije nego sam ga kupio, odusevio sam se i poslije ga i rezervirao za kupnju. Fenomenalan u bilo kojem tipu voznje.
Naknadno sam ugradio nova zadnja 4 zvucnika ( serijski su 6, sad ih imam osam), zatim pragove na vratima koji svjetle kad se otvore vrata i nabavio sam onaj monokomatski retrovizor unutarnji jer mi je onaj serijski kao iz unića.
Auto ide odlicno, bas sam ga malo prosli tjedan stisnuo i do 225 po satu (nazalost zaboravio sam upaliti navigaciju da vidim stvarnu brzinu), vjerojatno je negdje 218 kolko i pise u papirima. Pri toj brzini trosila je 16 litara nafte sto je skroz korektno.
Inace mi se potrosnja stalno ispod 8 litara, tocnije oko 7,3 - 7,6 s tim da se auto vozi po zg svaki dan na posao i doma.
Nije nesto prostrana ali troje nas je i ne smeta mi to nimalo. Naprijed je super a otraga iskreno briga me. Mali ima dosta mjesta. Ionako nama alfistima prtljaznik i prostranost stoje na zadnjem mjestu.
Stavim kutiju na krov ako bas trebam i rijesen problem a slucajno imam crni thule pa joj super stoji.
Prije sam imao crvenu 159 ti pa mi je i pasalo sto je ova crna za promjenu.
Sent from my iPhone using Tapatalk