...kako sam već i napisao, od PSC-a sam na mail dobio poziv na suradnju, te druženje u njihovim prostorima...mislio sam da se to odradi kao jedan od međususreta (dakle ne službeni) i eto poklopilo se da se traži mjesto susreta da se popuni rupa do Grobnika...što se mene tiče, može se organizirati i negdje drugdje, ali mišljenja sam da dobronamjeran poziv od PSC-a (kao mogućeg novog sponzora kluba, sa kojima sam još u pregovoru

) nikako nebi trebali propustiti, nevezano dali će netko negdje organizirati susret drugog tipa...također treba računati na to da ovo druženje nije tipa cijeli dan, nego eto kao posjet novom ovlaštenom predstavniku Alfa/Fiat, sa roštiljem, cugom, probnim vožnjama izloženih modela, poklon svim sudionicima BON-a za servis kod njih itd itd...u dogovoru sam što se tiče datuma, ali računam na prvu polovicu 4. mjeseca...
...Banja Luka je susret koji nije u našoj organizaciji, ali se nadam velikom odazivu alfista HR (konkretno ja sam si upisao kao must have susret, jer sam propustio prva dva), pa shodno tome, može biti alternativa našeg proljetnog susreta, jer također traje 2 dana i koliko sam čuo sa predobrom organizacijom...lokacija je dobra, jer je relativno svima na pola puta...

...dakle, što se tiče PSC-a, hvala na pitanju, no meni zbilja trenutno nije potrebna dodatna pomoć...

...mene, kao i ostale ZG alfiste očekuje 10. mjesec i organizacija velikog službenog ZG susreta, gdje će mi itekako trebati pomoć, gdje se nadam da će biti odaziva, kako je bilo i posljednjih godina...no otom potom...