Na želju kolege dante da napravi usporedbu izmedu Anastasie (146) i Anges ( 147) po svojem mišljeno tokom prvih 2000 km sa Agnes,sat sam vidio prednosti i mane između jedne i druge.
Ugl velika velicina pozitivnog ide na stranu 147 od stabilnosti u zavoju ( kak je jucer poriktan špur),samom ponasanju auta,ubrzavanju,nema onog stalnog saltanje i molejnja da ubrza spustanja u nižu da se ravrtava sta se kod Anastasie moralo radit,ako sam želio prec kak treba,prvenstveno mi se sviđa razlučivost motora jer mogu pri maloj i velikok brzni biti recimo u 5 prenosu brzne,dok recimo isto to kod Anstasie je bio mali broblem predugo je trajelo ad recimo u 5 na 60 krene i dode da se otvara turbo i da ima neki šuš,daleko od toga da i Anges poleti,al taj put je punu kraci i puno prije krene vuc.Jedine prednosti koje idu na Anastasiu je smjesna potrosnja po gradu nasprem Agnes,dok im je vanska cesta doslovno ista,prednost bunkera veci bunker,i onaj osjecaj kad se pali turbo onaj cuk u sic dok to Agnes nema,al se vidi po kazalji od brzinomjera

:Craz
Evo i slike sa spura