0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bit će uskoro, spremaju se još neki radovi :hehe: :hehe:
Nego gledam temu gdje da napisem al tu cu. Sto cemo s 3,2 Busso meetom? Evo nam prilike na grobniku 2.3. U Nedjelju.
Kakvo vrijeme se očekuje?Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo ovdje tema...Sent from my iPhone using Tapatalk
ja sam 100% za...i frend sa Gt 3.2 onom zlatnom bi došao, a ako je lijepo vrijeme i sa novim Maserom
Malo ću razmislit o ovom prijedlogu, ništa ne obećajem ali!
A kamo ovi sa 3.7?
Sve preko 3,2 je dobrodoslo kao i sve 75 tice ali 3000... Ili preko
ma što više bussa to bolje..nek dođe i onaj s crvenim karavanom 3.7 Molydon edition pa da vidimo kaj to kuca pod haubom i skinemo mu te carbage oznake :hehe: :
Ili stavimo naziv Busso meet i svi Busso motori welcome?
Moze i tako, kao sto su npr 2.4 imali meet nedavno....Sent from my iPhone using Tapatalk
...a ide li tko na stazu?...
Nesmis puno misliti😄
Nevolim obecat pa da nedođem, zavisi i do vrimena, znaš da su nama litnje gume na autima, pitanje jesu li i oce li tada bit zimski uvjeti na cesti od Velebita nadalje!
Necu ni ja ne budu li normalni uvjeti, al iz Zadra do Ri idemo uz more. Nema tu zimskih uvjeta, jedino da bude kisa onda netreba ici. Slazem se.
Tako i kod mene. Imam inače sad zimske na autu, ali ako bude nevrijeme, nema smisla ići. Isto tako, sa zimskima na stazu nema smisla.Nisam ziher hoću li moći, znat ću kroz 10ak dana, nadam se da hoću....
Ako bude vrijeme ok i ako nas bude, dogovorit ćemo neku klopu, cugu negdje..ili na licu mjesta.Vjerujem da ćemo se naći negdje ranije, predpostavljam na nekoj pumpi :hehe:
Nedjelja 02.03. Grobnik1. -164-2. Bavarac 147 GTA3. borisri4. Bandit5. marin756.