Volan i ručica mjenjača zamijenjeni sa novijim orginalnima u puno boljem stanju.

Prije:

Poslije:

Stavljeni instrumenti sa crvenim kazaljkama!

Insrumenti napokon sve ispravno pokazuju. Ali pojavila se jedna zanimljiva greška. Pritiskom na tipku za pokazivanje vanjske temperature, na displayu se umjesto prijeđenih kilometara pojavi temperatura. Inače se nakon 10 sekundi treba pojaviti ponovno kilometraža, ali kod ovih instrumenata temperatura mi ostaje "vječno". Tek sa vađenjem osigurača na kojem su instrmenti sam uspio natrag dobit kilometre.
Našao sam na britanskom Fiat forumu da se taj problem pojavljuje, ali nisam uspio naći uzrok niti riješenje...

:
Talijanska elektronika... :rolll:
Na ovim instrumentima mi svijetli i greška ABS-a. Nisam se još uspio povezat na centralu ABS-a da vidim u čemu je problem.
Sa novim volanom proradila je normalno i funkcija za prebacivanje pjesama! (imao sam problem da je i + i - išao u -, sad radi normalno)

Od ostalih novosti su HID 6000k u kratkim svjetlima, LED osvjetljenje unutrašnjosti i možda još koja sitnica...
Trenutno mi je najveći problem ler gas, koji je konstantan ali na 1000 - 1200 rpm.
Nemam pojma kako to riješit, a prilično me živcira.
Probao sam resetiranjem ECU-a, ali nije pomoglo.
Dijagnostika je rekla da nema grešaka.
Ima netko ideju što napravit? Po meni je mogučnost da još negdje vuće falš zrak...
Izgleda da ću morat raskopat komplet usis i sve dobro provjerit. Možda je koja od onih guma što veže usisni kolektor na motor pukla...