i kad usporedis boxeracu i ovo koji se ljepse vozi (znemarimo udobnost i cvrcke jer tu je marea miljama napred)
ubrzanje, voznost i sl.
Boxer 16V ima jako kratku getribu, leti kroz okretaje, zakucava u blokadu. Eksplozivnost i na najmanji dodir gasa (to je najviše zbog ITB-a).
Marea glatko i ravnomjerno ubrzva. Nemam toliki osječaj brzine i ubrzanja, sve dok ne pogledam na kazaljku brzinomjera.
Ne znam da li je to karakteristika 20V motora, ali fali mi snage na visokim okretajim. Nisam probao ni jedan drugi auto s tim motorom, tako da ne znam. Možda je kod mene neki kvar ili je moja percepcija iskvarena zbog toga kako boxer 16V uleće u blokadu.

Ali s druge strane, Marea nekako lakše razvuče sa npr. 90 - 100 do 180 - 190 km/h od boxera... :rolll:
Držanje ceste je slično na oba auta, ipak je to sve ista konstrukcija ovjesa. Ali iako je ista konstrukcija, i oba auta su spuštna sa -3 cm oprugama, Alfa je užasno tvrda, dok je Marea uspjela zadržati dosta udobnosti, a samim time, nekako mi više uljeva povjerenja po ovim našim razvaljenim cestama jer bolje upija neravnine.
Osjeti se da Marea ima dosta kruću šasiju.
Na Alfi je volan bio puno direktniji i puno više osječaja sam imao, ali tek otkad sam promijenio letvu volana. Izgleda da ću morat i na Marei promjenit jer jednostavno osjetim da nešto nije uredu sa upravljanjem.
Kočnice su tu negdje, s time da su na Alfi sportske pločice i dsikovi, pa nije baš za usporedbu. Ali na Alfi je stari tip čeljusti tako da ne grizu odma i lakše je dozirat silu kočenja, dok Marea odmah grize i treba mi malo da se priviknem (zakucavam se na šajbu).