0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kada ti je Uskok ili SOA nešto u rodu
Evo nova hauba na krovu lancie je krenula na pituranje jer mi je stara napukla oko znaka i fara. Alufelge također uređujem i pituram u istu boju tako da će biti ko nova za Rijeku
Evo malo noviteta...Roll bar u pripremi. Zamislia sam da bude drukčiji od ebay verzije (slika 1).Bit će izdignut iznad siceva za debljinu cijevi(slika 1)Slika 1
Jel se još obrađuju ovi spojevi ili če se tako vidjet???
Šime reci mi je li znas koji je ET na ovim felgama, one su 17 coli zar ne? Zanima me jer bi ovako nešto stavio na 75 😉
To je prilikom montaže rješeno...Evo upravo jedna sa kave...
ET 35
Tnx po ET-u mislim da bi tribale pasati, ali bitan je i izgled same felge da li joj je srce ravno ili je izbočeno da mi ne zapinje za škare
Transformacija u samo par sati Alufelge, branik i druga hauba su odnesene na farbanje. Montiranje u subotu navečer a u nedjelju ujutro polazak na Grobnik
Jbt, diskovi ko tanjurići za kavu. Zato mi nekak bolje pašu zatvorene felge na GTV U koju boju idu felge?
Stavis brembo i nemas taj problem ma ima uzasno veliki otvor oko kotaca, pa kad se stavi jos na klocne se spusti ovjes i onda izgleda zbilja cudno tj ovako heheA vidi kako se Novitec-i bijele
Jel to bivša od alfa maniac-a? - odlično joj sjele Blackline-ice