0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo iz sinoćnje vožnje prema doma... Na uzbrdici je pa drugom slabije vuče :grinning-smiley-044:Alfa spider exhaust 2.0: http://youtu.be/bwo9bJXXKBA
Dooobar zvuk, moram priznati da nisam mislio da TS može ovako zvučati. - i ove bijele ledice po instrumentima su ok, daju svježinu - to jest malo moderniji look...To je vožnja bez krova pretpostavljam?
Bez slika ti mi to nista ne vjerujemo
Evo jedna noćna... Idem sutra na službeni put u Veneciju tako da će slike malo pričekati Evo jedna sad slikana
Jel još uvijek imaš one prve felge?...auto je puno elegantniji sa njima, bolje mu pristaju...ove su više za GTV...
Nemam proda sam ih Puno joj bolje stoje ove...
Jako lijepo
identicno kao i na gtv sto je bilo, ispred 0.5 - 1cm vise nego eibach, ali zato nema problema sa zapinjanjem na lezecima Dobre fotke
Ajmo ispocetka.. to su opruge za 2.0 TS motor i bile su na 2.0 TS : :hehe:
Jako su lijepo legel gta felge...koju su gume, 225/45?
Odlične slike, posebno druga - odličan kut
215/45/17 Hvala ubia sam se dok sam se namistia kako triba... moš misliti :hehe:
zato ti i je malo veća rupa između kotača i blatobranaoem dimenzija je 225/45/17 i s njima bi se taman popunila rupa i auto bi bio udobniji malo
Ma super je ovako...i ja sam htio to napraviti sa gta felgama ali nisam znao kako izgleda, ovo mi je predobro došlo
Stigle naljepnice "pininfarina" koje dolaze na bočne strane auta. Odlične su izrađene, nego me zanima vaše mišljenje da li da odrežem natpis "designo"