0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
:hehe: Al zbilja ovo bling bling ne stoji bas tom autu, uzmi nesto original alfino i najbolje ce stajati zbilja
meni telefonke na takvim autima stoje vrhunski, od felga koje imaju krakove, jedino bi mi oku bile ugodne multispoke, 18" ili BBS ch za koje treba napravit neke preinake.
ma dobro bude izgledalo
odusta sam od onih Brock felgi... što mislite o ovim Dotz Tupac 17
slično loše imaš super felge za Spidera..bolje bi bile oem telfonke 17" ili neke 18" od Gt ili TI replike od 159od ostalih BBS CH/CK, OZ Ultra itd...i pazi da ti felga bude oko ET30-35
Po meni mu najbolje stoji GTA felga,ali ja neželim da budu orginalne :grinning-smiley-044:
brock je za starije bmwe i golfove dobar...za alfu nikako...ovaj dotz također...eventualno nesto od OZ-a, BBS-a ali to košta a opet mi ne prilici jednom cabriu..bolje nesto elegantnije, neke GTA ili CUP telefonke, one multispoke sa zubićima i sl..
Moras stavit sa pomicnim konusom za 5x100
Ne vidim razlog zbog kojih se zazire od originalnih felgi. Od aftermarket felgi bi ja gledao nešto u stilu OZ Future ili BBS CH, koje su sasvim druga klasa od Brocka "made in Jajce".
di su najpovoljnije za kupiti?
Meni su ove Dotz ok, Pogledaj si malo Tomason felge, ja sam ih imao i meni su jedne od najljepsih aftermarket felgi!A nigdje ne stoji da moraju biti original od alfe felge, to je sve stvar ukusa! Ima i ljepsih felgi od alfinih!
Zato uzmes distance koje se sarafe u glavcinu a na sebi imaju navoj za felge Posla sam ti PM Ja imam od 2 i 3cm sto su dosle uz legerre koje prodajem isto..
zadrži ove za zimski set a gta za ljetni .
zbog ove jeb*ne slike sa forumu se nemogu odlučiti :grinning-smiley-044: jel bolje zadražati ove felge ili uzeti GTA?
nema zime kod nas :grinning-smiley-044: