0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jel još planiraš na 19" felge?
Ne. I ove mi gule tapecirung ispod branika. Moram skinuti distance pa cu vidjeti kako je onda.Ne rusaju stalno nego samo pod velikim opterecenjem, kao na stazi na grobniku ili kad kad imam ljude iza a voznja je brza po zavojima ili nekakvim rupama.
bez distanci bi trebalo biti ok sa 225/40/18 gumom i original dimenzijom felgi..puno je tih 12mm ili koliko već imaš distance
Ja isto mislim da ce biti ok. Mislio sam da 12mm nece biti puno ali ipak ima dosta velikog utjecaja.
ne nuzno 3.2...npr moj 164Q4 motor u 75ici ima 45ice...164Q4&164QV 24v (232KS) su imale 45ice usise po defaultumozda ces to lakse naci?!
tokari ih na 7 ili 8mm.a ove dimnjake miči čim prije
Uf, kako bi ti sjeli jedni ovakvi...(Image removed from quote.)
Neke sitnice od Rolija :icon_wink:image hosting websites
pic hostingHvala Borisu na organizaciji group buy
imaš link ill nešto?
do kuda ti ide ova podna ukruta i gdje se sve fixira.?inace svaka cast na smjeru u kojem ide :grinning-smiley-043:
Jesi li pokupio auto? Sređeno sve?
Idemo opet? Bome smo se načekali
Sve sređeno Morao sam ga malo jače provozati da se dobro zapeku termo trake.A to mi teško palo :
Ako mislis na ovu crvenu ona ti povezuje vilice sa donje strane ali je na ovoj zadnjoj slici jedna strana odvidana da se mogu grane lakse zamotati.
jasno, ima smisla.. vec sam se ponadao da je netko napravio uzduzna pojacanja na 156
Sad si prosao kraj Toni auspuha, ja tehnicki cekam. Oooodlican zvuk samo sto auspuh stvarno malo strsi...
GTA ti ima uzduzno pojacanje, to ti je ovaj lim ispod sta se veze na vilicu i ide prema nazad. Neznam imaju li druge 156-ice.
znam za to, al ide samo do poda napred, neide ni do polovice poda. gledao sam za neke aute ima komplet ide od napred do iza. (vecinom japanci)
imas od 156-ice redizajn, nije kao gta ali je barem nesto
i to ti ide do kud, do prednje trecine poda, dodje taman do pola nogu od suvozaca/vozaca di zavrsavaju orginal pojacanja poda.