@ Borna: što se interijera tiče imaš pravo, došao sam do nečega što sam htio, ima još detalja kao npr:
- tunel od GT
- automatska klima
oboje samo čekaju lakiranje i ugradnju
- submarine light (one crvene "nevidljive" diode koje sa stropa osvjetljavaju područje mjenjača i klime)
- osvjetljenje prostora nogu kada se otvore vrata
- farbanje karbonskih dijelova u valjda lak crnu
- mozda vraćanje na tri tunela instrument table (kada ofarbam tunele u crno i možda nabavim od GT one sa kromiranim ringovima oko sva 4 instrumenta)
- još nisam na čistu da li ugrađivati stražnje siceve od GT (od kad imam auto 3 puta sam nekoga vozio iza)
eksterijer je recimo gotov, ima još par opcija:
- kalote - neznam ni sam što s njima napraviti (znam samo da mi se one plastične crne ne sviđaju ha ha ha)
- zatamnjenje stakala (u skladu sa dobrim ukusom)
- zatamnjenje stražnjih svjetala (vrlo malo - samo smoked efekt, da se mrvicu istaknu na crvenom autu)
- sljedeće godine, možda, -30mm ali otom potom
- novi znakovi
- sve ovo su planovi za dalju budućnost kada vrlo vjerojatno više neću imati ni vremena ni novaca za takve avanture ali ajde, lijepo je maštati
mehanika treba još:
- nove diskove i pločice naprijed
- nove pločice nazad
- nove sajle od ručne kočnice
- nove gume (da zaokružimo sigurnosnu domenu)
- remap
Uh, popis je poduži a kao auto skoro gotov he he he
@Robertino - nije fotošop

: tabla je hibrid. Radi se o preFL tabli koja ima pozadine i sjenilo od FL (kako sam napisao, vrlo vjerojatno će ostati pozadine od FL ali idu tri tunela od preFL)
@allroad - yes, multispokice su odlične felge. Po meni daju neku malo profinjeniju notu od peterokračnih klasika (iako ih ima jako lijepih). Ja sam se zaljubio u multispokice otkad su roditelji sebi uzeli V50 koji je došao na 17 multispoke felgama (ajde, malo su ljepše od ovih mojih ali šta sad). Jedina mana ove izvedbe multispokica je da felge ne izgledaju velike jer krakovi ne idu do kraja felge ali ajde, ne patim više na velike felge pa mi to ne smeta. Bitno je da je auto dosta dobio na voznim karakteristikama (iako još nisam isprobao na novim gumama, to će tek biti poezija)
@ostali - hvala na pohvalama, drago mi je da vam se sviđa.