Pozdrav ekipa

Pošto sam nov na forumu nadam se da nisam fulal odmah prvu temu

Ubiti planiram uzet Giuliettu, konkretno crnooku ex dankovu
https://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-giulietta-2.0-d-n-a-oglas-27504032 Čul sam se več i s njim i sadašnjim vlasnikom i pročital cijelu temu na forumu itd itd i ful mi je zanimljiv autič, doma mama ima isto giuliettu ali 1.4 benz 120 i super mi je auto za vozit pa razmišljam i ja uzet jednu sebi.. dal je neko od ekipe išel pogledat sad auto kod novog vlasnika i dal je fakat auto u takvom stanju kak se prikazuje??
Zanima me konkretno vaša iskustva s tim dizel motorima jer nisam dizel fan ni najmanje ali crnooka mi se brutalno dopada sa svim u kompletu kaj ima, imal sam prije samo jedan dizel i milijon benzinaca ali taj 1.9d 120ks u astri me nakraju koštala i živaca i brdo love na gluposti... šta očekivat dalje s tim autom na toj kilometraži oko ovjesa/getribe/elektronike, veselje s mašinom znam sve kaje bilo tak da nadam se da oko toga sad nebi smjelo biti jedno vrijeme problema..
Trenutno nema niti jedna zanimljiva benz u ponudi na oglasima, savjeti neki dal rađe uzet benz ili dizel s strane pouzdanosti i dal ima neko možda neku drugu zanimljivu u ponudi za prodat
Ova 120ks benz mi je ipak malo preslaba ali kakva su iskustva sa 170ks motorima i kak se to ponaša? pa možda rađe pričekat da se pojavi neka u ponudi
Evo kome se da nek se raspiše

i nadam se da se vidimo na nekom od meeteva ako uzmem giu