Gledam malo po njuškalu i ima nekoliko Giulietta novih sa 120 KS za 185 kkn i to u raznim salonima: Prikratki, Bauer ili Karić, itd.
Zanima me ima li netko informaciju koliko bi se ta cijena mogla spustiti i u koji bi salon bilo najbolje ići?
Čini mi se dosta visoka cijena za samo 120 KS (a nema ni navigacije, ni ksenona u toj Sportiva opremi).
Obzirom da sam i ja bio u sličnoj situaciji prije mjesec dana mogu podijeliti neka iskustva. Cijena, po meni, nije pretjerana, možeš pogledati konkurenciju, to je ipak dosta opremljeniji model, pa tipo 120 ks s boljom opremom ti dolazi do 150k kuna. Cijene su otišle gore, ja sam, na primjer, 2008. uzeo brava 1.4 tjet 150 ks, sa solidnom opremom za 120k kuna. U svakom slučaju, probao sam tu Giu 1.6 sa tct-om i ide ko' sotona i to s DNA na "N" definitivno sam imao filing da auto ima više konja. E sad, kako sam imao insajdera u AC uletjela mi je ponuda za 2.0 koju nisam mogao odbiti. Imam u njoj i navigaciju, ali je za drek, dakle sygic na mobsu mi je sto puta bolji. Jednom mi se čak i smrzla, pa sam ju morao ugasiti i ponovo upaliti, apdejt karata se mora raditi u servisu, a ove koje sam dobio su stare. Izbor ruta je također "zanimljiv" i nelogičan. Uglavnom ak nemaš navigaciju ne gubiš puno (navodno je stigao novi software pa to možda popravi stvari). I definitivno odi u salone i pregovaraj, zna biti i na lageru zanimljivih opcija koje će ti možda više odgovarati od one na koju si "pao". Uglavnom za sada da kucnem o drvo, guštam u svakom sjedanju za volan, auto definitivno ima onaj "wow" efekt...