Poštovani, nakon novog predstavljanja i dužeg izbivanja na forumu odlučio sam se javiti. Razlog je taj što moja 147 ica ima šesnaest godina i u prilici sam zamijeniti auto. Zamjena se sama nameće, Giulietta, međutim za 40 rođendan odlučio sam si priuštiti nešto za moj gušt. Barem jednom. Dakle

, na raspolaganju imam 20etak tisuća eura. I to je to, samo to znam sigurno, da je želim. Bilo kakav savjet tipa gdje, kako, Italija,Njemačka, kome platit, kako je uvest, koju boju, sve me interesira. Gledajući autoscout bio sam oduševljen kakvih ima za te novce, međutim otriježnjenje je brzo nastupilo kad sam saznao za trošarine odnosno da za iznos plaćen vani moram dodati više od četiri tisuće eura (Co2 i te spike). To je to, izbor se naglo suzio, da li je pametnije uzeti noviju sa manje opreme, gledam do 60 000 km, ne znam da li je to puno km, ili dobro opremljenu stariju? Da li se isplati čekati neku sa TCT mjenjačem pa makar trebalo malo dodati nešto...
Znam da je puno pitanja i izvinjavam se na podužem postu ali ako netko ima vremena ili volje, svaki savjet bi mi puno značio.
Hvala, pozdrav, Sanjin