A nemam xenon, Brembo a za podvozje nemam pojma ali mi ne izgleda baš spuštena a ako se dobro sijećam to sportsko podvozje bi trebalo biti -2 cm.
Znači spuste malo i to kontaju pod sporcko podvozje.

Koliko znam isto je i na Giuliji.
Nego ovo sa motorima. MultiAir i non MultiAir motori su podosta različiti. Neki bi i trebali imati iste klipove. U pravilu non MultiAir tj. VVT se bira ili gdje treba napraviti jeftiniji motor ili visoku specifičnu snago jerbo se više vrti kao na Abarth 500. MultiAir je radi manje potrošnje i manje primjetnog turbo laga dole nisko.
E sada ima trikova i više verzija. Onaj 105 i 120 KS T-JET bi trebali biti isti. 105 KS je bio zbog Italije i mladih vozača, jel tamo je omjer kg/KS, a ne kao što je kod nas (bilo ?) čisto KS.
Ova verzija od 150 KS je koliko sa saznao sa MultiAirom isti kao 170 KS, samo druga mapa. Motor od 140 KS kakav je išao ili ide u FIAT modele je drugačiji i nešto bolji na nižim okretajima, a što je i logično.
No kada sam se već razvezao onda ću i o Giuliji. Koliko se saznalo kod nje su 180 i 210 KS dizel isti, a 150 KS nije. No treba vidjet.