0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dobro je ispalo ovi sa sjedalim. Frend vozii u black pearl da mu saniraju kozni rukohvat, tolko su usrali da je morao ici kupit novi dio.
Pojma nemam, neki bećarac vjerovatno?Malo smo uhvatili vremena preko u subotu 1. Zamijenjen filter zraka - koji su mi zaboravili zamjeniti u AC-u kad sam bio na redovnom servisu prošli mjesec 2. Zamijenjeno staklo vozačevog retrovizora, počelo korodirati pri dnu3. Još prije par mjeseci bio u Matusu da mi zamjene bočnu stranicu na vozačevom sjedalu. Prije:Poslije:
Ma kakav bećarac...Ti samo nešto šarafaš
A bili smo i na jednom 159 TI susretuS obzirom da mi je mob u komi, ni fotke ne mogu biti bolje
vidim uljeza koji samo izgledao kao TI
Ne vidiš
Vidim ja dobro Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Misli na ovu 156
A bili smo i na jednom 159 TI susretu...
Previše gledaš Giu pa ti pomutila vid - ili misliš na ovaj crveni Tbi poluproizvod
Odo spavat nist mi nije jasno
Nisi bio avanturist, pa da ides s GTV Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
(Image removed from quote.)Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Nije M, 328...odlično stanje...
328i lipo ide
To je ta kombinacija unutrasnjosti, nista vise nista manja. Kako sizadovoljan sa ovom navigacijom iz FL? Jel dobra il je moglo bolje/jednostavnije?
Ma ni ne koristim ju osim muzike, ali vjerujem da ima boljih, ali opet ovo se estetski najviše uklapa
A sa senzorom za kisu? Men nekad odlican, a nekad komedija