0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
može 3 da lasta je radio lonac i nastavak, mada mu nije bilo jasno zašto idem na skoro serijsku veličinu i jedan lonac :hehe:
Ja sam kod njega isto radio, imao sam 1,9 ti s jednim loncem pa sam stavio 2 i to malo veca, ne previse. Odlicno je biloSent from my iPhone using Tapatalk
lijepo izgleda ja ako budem mjenjao zadnje lonce napravit cu isto a jel ti puno promijenila zvuk alfa sa protocnim loncem :
Tvoj je bio 90mm, samo neznam jel sa originalnim nagibom prema dolje ili malo većim koji prati branik prema dolje.Naručen sam u subotu ujutro, pa ću još na licu mjesta kod montaže vidjeti koji mi je bolji.
Sjeli okrugli 100mm! Savršeno ispalo!
Ipak si se odlučio za okrugle....Odlično je, super izgleda
Odlicno koja lova sa poslom :
Hvala svima. - skužio sam i da je zvuk malo dublji na višim okretajima Da, kad su mi ove stavili za probu - nisam se više puno razmišljao. Ravno 2000kn materijal i ruke.
super je ispalo i ja bi iste takve a kakav ti je zvuk? jel buci previse :
Ako budes u prolazu pitaj koliko bi uzeo sa materijalom sam da mi nastavke takve stavi na moje lonce original dosta mi je buke jos od 156,a dobro izgleda ovako
Odlicno Cim budem u Zg ide gore definitivno
Kažu ljudi da to tako krene... ...a onda nema kraja... Čak bi se usudio reći da su mi ove felge bolje od 19" TI:Al su tako rijetke i skupe da je to strašno... jedva našao jednu ponudu i to oko 2000€...
moje su iste kao na bijeloj... i auspusi odlično izgledaju!
ja znam gdje ima jeftino u odnosu na tu tvoju gore navedenu cijenu http://www.pik.ba/artikal/9532203/felge-19-alfa-romeo/