ma kupit ce jeftinije i dok ju sredi na 5000e je maltene...al nemos ti to nekima objasnit... i ja sam dao jedno određenu cifru za 159tku... al sam dobio kompletan auto bez ulaganja sa svom povijescu, kupljen kod nas... mogo sam takvu kupit i za 1000€ manje... al cemu pa ulupat jos bar 1000
I vozen ko da sutra ne postoji.. svaka medalja ima dvije strane.. al generalno svakako bolje odrzavanu uzet nego ubijenu, cisto radi gubitka vremena hodocascenja kod mehanicara ili lezanja pod autom..
Forumskih savrsenih poluproizvoda sam se nagledao previse... bitno da su bijeli zmigavci a to kaj sve nabija je nebitno, necu imenovati ali mnogi se mogu prepoznati, al bitno da sve odjednom vrijede milijone kad osvanu sa foruma u oglasu..
Cinjenica je da krampovi u oglasima ruse cijene i da je tesko dobiti neke novce vece zbog toga, svaki dobar i auto bez ulaganja se ne isplati prodavati, i to je jedina jasna matematika..
Hussar, stavis cijenu koju zelis dobiti, ako dobis dobro, ako ne onda vozis dalje, pogotovo sto znas da vozis bez grca i strepnje ako je sve ok