Evo malo novosti...
Neki dan sam skoro ostal bez prednjeg ljevog kotača,sva sreča pa imam uvijek gedore unutra pa sam stegnul šrafe...
3 šrafa su se otpustila,jedan full a dva na pola,i počelo je lupkati pa sam stal i pritegnul
zezala me glavčina navoj je bil pojeden full na jednoj rupi za šraf kotača..
Skinul tu i stavil drugu. Odmah i vilicu i sponu s njom jer mi auto lupka na grabicama itd,ali na žalost nije ni do vilice bilo,neznam više kaj more kuckati,možda amortizer?
Sve je dobro stegnuto...
I na kraju problemi s tom glavčinom,desni kotač je stajal ravno,a ljevi ko da je lagano smotan volan unutra...
Nekak se rješilo,uspel sam narihtati na špagu špur da jeok,Moram do Toma prejti da vidi kaj je i kak to stoji...
Glavčina ta druga je isto od HGTa al je dole deblja di ide kugla od vilice neznam zakaj...
Krepale zarulje od xenona kupljene nove...
Počelo me i kvačilo zezati pogotovo u 3. i 4. di ima najviše snage diže okretaje i onda spušta,ko da klizi lamela
Gore je od hgta zamajac i set novog kvačila,sad ima 20 000km i mislim da je do njega...
Hgt serijala ima 186nm a ovaj motor ima oko 350nm sad na cca 260ks
Uzel budem vjerojatno zamajac i novi set kvačila od 20vT original...
Felge su na prodaju,uzimam druge sa manim ET-om da ne trebam distancemožda 17" Oz Crono
Sve u svemu posla uvijek,isto ko i problema i mušica,al kad god poklopiš gas zaboraviš na sve