Nažalost trebam javit, da sam odustal od projekta, zbog nadostatka vremena. Nemam više volje i vremena za ovo

Šalim se, nema šanse da odustanem dok nije gotova

Izgubio sam lozinku pa se nisam mogo prijavit. A za novo lozinku ne radi hahah. Pa sam danas konačno pogodio lozinku

Još druga strana gotova. Vidi se kak je ličar pokušaval. Prvih 10 cm pokušal, vidio da ide presporo i odlučio, da bude on lijepo to sve pobarval na debelo.

Još lak prozorni preko zlate boje

I složen servo ojačivač sa novim cilindrom

Nemojte me pitat, zakaj nisam pobarval sve osim vijaka

Ne znam ni ja odgovor

Gotova i desna strana.

Gornja lajsna imam 2 a ni jedna ok. Pokušaval sa boljom, koja je malo savinuta na vrhu. Ali sam mislim, da se neče tolko vidjet. Mhm

Naručio novu več

Sve dihtunge oprane temeljito i sa sonax za gume, da jih omekša i vrati barvu

Složena desna vrata

Kot montaže na zadnjim vratima desno, paziš 100 stvari, da se kaj ne dogodi, pogotovo jer su veliki lajsne i oštri rubovi. Na kraju mi nekaj izpalo iz ruk, diht masa po vratima, loviš sve iiiii lajsna u vrata direktno sa rubom. Ovo se neče ispolirat..

Opet pokušavam ove trokute ispod ogledala. 2 komada, svaki drugdje puknot. Ok. Naručim novi opet

Svi novi čepovi

Složena vrata

Stavim ogledalo, ga zatvorim, da mi ga tko u garaži ne slomi i SURPRISE!! Nije barval kak sam mu reko sa zatvorenim ogledalom, nego sa otvorenim.. Jer se ova ogledala ne da razstavit

Montiranje ovih plastika je bilo užasno, jer se nakupilo puno barve i šprickita oko rupa. I trebal sam sve čepove izbrusit, da je onda konačno išlo

Lijeve plastike gore

Biti hoarder je top. Inače bi platio za ove čepove 3-5€ komad, a treba jih skoro 40

I još desna strana na pola gotova. Stražnji ne mogu smontirat, čekam jedan dihtung iz Italije novi

Počel slagat letvu nazad

Različite spone volane, naravno ne može se takve nove kupit, pa sam trebal dat napravit jedan distančnik

Uspio nač strongflex gumice, koje odgovarau direktno za letvu volana. Jer se okrugla ne može kupit od Alfe. Dolazila samo sa letvom

Zakaj večina blinkera ne radi na 164. Dizajn je prva liga

I odlučio sam se da ako sad ne montiram hladnjak ulja, neču ga nikada. Prvo sam mislio, da bi naknadno možda, pa sam sad odlučio, da to napravim dok je motor vani. Išo budem sa original nosačom/izmjenjevačom od 24V motora iz 164. "Samo" treba 3-4 rupe bušit u blok i navoje napravit. Več je sve pripremljeno na bloku, tak da se nadam, da uspije i da ne prebijem kaj, što nebi smio

Novi znak i scudetto original

Nova naljepnica barve

Paljenje barve na suncu

Nisam bio zadovoljan sa tim tapetama koje sam imal, jer su konci sve drugo osim lijepi crveni. Tak da sam kupio još jedan set u top stanju