Po mome su krive glupe rupe i onda oni plastični čepovi, koji ispadnu i onda ide sve unutra sol, voda, itd i sve poćne hrđa jest. I još drugo kaj je, užasno pregrijan lim, jer je na ovaj tanki lim šasije iznutra privarano ono debelo ojačanje i to je oko 10+ točkovnih varova.
Diht masa narovno dolazi preko spojeva i još body onda preko svega. Ali prije svega, treba bit temeljna boja

Haha mislim, da butem nakom par mjeseca počeo tražit več nešto drugo za radit

Ali mislim, da butem intenzivnije radio motore generalke za druge ljudi.
Mjenjači. Imam 2 komada 3.0. Barem sam ovak mislio. I onda vidim različita. Pm!

Nakon par dana traženja i informiranja skužim, da mi netko napravio veliko uslugu

Jedan mjenjač je 3.0 12V. A ovaj koji je došao sa mojim motorom iz Rijeke ima 2.0 V TB getribu. Naravno različita razmerja. 3.0 je 18/56, a 2.0 V6 TB 17/58. I onda kad još malo dalje gledaš

Kao prvo, 2.0 V6 TB ima isti poklopac getribe kao Qv. .

Ovo je obični 3.0

I onda kad još gledaš podatke 3.0 Qv getribe, skužiš da je isto 17/58. Također imata obadva motora Qv i V6 TB večje kvačilo i na pull sistem. Tako, da očito je netko preradio getribu iz 2.0 V6 TB, da odgovora za staro kvačilo na push sistem.

Tako, da budem imal u biti Qv kraći mjenjač

Dalje
Cilindar kvačila na mjenjaču obnovljen. Bio je skoro novi, ali sam stavio nove gumice i očistil ga.

Stražnji razvodnik kočionic također razkopan i očiščen

Pobarvan sa temp. obstojnom bojom. Treba još zapečt barvu

Kod seta za obnovu cilindra kvačila, bila je kriva manžeta, koja je izgledala vrlo slična toj na mjenjaču

Manji promjer super, dolžina super, jedino večji promjer če doć distanca napravljena.

Počeo razkopavat mjenjač. Treba očistit izvana i iznutra.

Proba na brzinu, ok. Budem ko nov

Do kraja gotov razvodnik končnica. U pečnici na 200 stupnjeva 1 sat, da se barva zapali.

Evolucija ključa za 164. Meni se najviše sviđa srednji, zbog toga ču i imat tog.
Slučajno pronašo par koji se poklapa, pa sam iz 3 napravio jedan ko novi

Kupio još par original stvari vrlo jeftino. Manžeta drogova prestavne ručice

Poklopac mjenjača

Manžeta mjenjača

Poklopac svijecice

Nova ključavnica sa ključevima. Ne znam za kuda, ali bila je samo 7€ haha

Počeo se igrat i sa armaturom i kablovima. Treba premjestit kablove iz 3.0 na TS armaturo koja je u odličnom stanju

I još za kraj! Jedan manje Q2 diff u HR

Odlično stanje. Ni na magnetu nema ništa metala.

Sad ležaje promjenit i zubčanik. Te dodat zubčanik za senzor brzine.